Pat Tapitat Elisabeth 1.6m

Patul Elisabeth este un pat tapitat care va defini dormitorul ca un interior confortabil si primitor. Tablia impresionanta este combinata perfect cu tapiteria moale a cadrului.
Structura este metalica.
Tapiterie din material textil tip catifea.
Somiera este rabatabila manual.
Patul este prevazut cu lada pentru depozitare.Sistemul este caracterizat de structura solida din fier perimetral care leaga tablia de partile laterale, facand astfel compartimentul extrem de solid. Panourile inferioare sunt realizate din HDF, pentru a asigura durabilitatea bazei patului. Somiera este realizata din mdf si sistem clasic de deschidere cu pistoane pe gaz.

3.650 lei

Pat Tapitat Elisabeth 1.6m.
Patul Elisabeth este un pat tapitat care va defini dormitorul ca un interior confortabil si primitor. Elementele rafinate sunt evidentiate in fiecare detaliu al patului. Este un pat care ofera relaxare, este spatios si garanteaza un somn bun. Tablia impresionanta este combinata perfect cu tapiteria moale a cadrului.
Structura este metalica.
Tapiterie din material textil tip catifea.
Somiera este rabatabila manual.
Patul este prevazut cu lada pentru depozitare.Sistemul este caracterizat de structura solida din fier perimetral care leaga tablia de partile laterale, facand astfel compartimentul extrem de solid. Panourile inferioare sunt realizate din HDF, pentru a asigura durabilitatea bazei patului. Somiera este realizata din mdf si sistem clasic de deschidere cu arcuri de gaz.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Culoarea produsului poate diferi in realitate, in functie de specificatiile materialului sau setarile ecranului dispozitivului folosit.
Montaj: Se montează ușor Termen de livrare 1-8 saptamani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat Tapitat Elisabeth 1.6m”

TRANSPORT & MONTAJ

Asiguram, la cerere, transport si montaj profesional in toata tara.

SOLICITA OFERTA: 0724246324

Suna si afla reducerile si ofertele speciale la mobila de lux.

NEWSLETTER MOBILA DE LUX

AFLA OFERTE SI REDUCERI DE PRET LA MOBILA DE LUX DIN LEMN, MOBILA SERIE SI LA COMANDA.

Contacts

BACAU, STR. MILCOV NR.3-5, LANGA KAUFLAND
TEL: 0724 24 63 24
Email: office@mobiladeluxonline.ro
Website: www.mobiladeluxonline.ro