Saltea Climextra 1.6m

Pretul este pentru dimensiunea de 1.6x2m.Se poate comanda si pe alte dimensiuni.Salteaua Climextra,de o duritate medie+ este concepută pentru cel mai bun somn în toate anotimpurile datorită utilizării sale pe două fețe. Suprafață de vară cu Tehnologia SensICE care te împrospătează cu o senzație de răcoare; Un somn sănătos și liniștit vă așteaptă cu suprafața sa de iarnă din amestec de lână, care vă va ține de cald în anotimpurile reci.

2.360 lei

Saltea Climextra 1.6m Comanda acum si beneficiezi de cele mai bune preturi. Pretul este pentru dimensiunea de 1.6x2m. Pentru alte dimensiuni puteti sa ne contactati telefonic sau pe email.
Salteaua Climextra, de o duritate medie+ este concepută pentru cel mai bun somn în toate anotimpurile datorită utilizării sale pe două fețe. Suprafață de vară cu Tehnologia SensICE care te împrospătează cu o senzație de răcoare; Un somn sănătos și liniștit vă așteaptă cu suprafața sa de iarnă din amestec de lână, care vă va ține de cald în anotimpurile reci.
Arcurile saltelei se pun in pachet in pungi independente. În acest fel, se asigură izolarea fonică. În plus, arcurile care se mișcă independent ajută la distribuirea egală a presiunii corpului către pat. Menținerea poziției corecte a coloanei vertebrale asigură un somn confortabil. Partenerii sunt mai puțin afectați de mișcările celuilalt în timpul somnului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea Climextra 1.6m”

TRANSPORT & MONTAJ

Asiguram, la cerere, transport si montaj profesional in toata tara.

SOLICITA OFERTA: 0724246324

Suna si afla reducerile si ofertele speciale la mobila de lux.

NEWSLETTER MOBILA DE LUX

AFLA OFERTE SI REDUCERI DE PRET LA MOBILA DE LUX DIN LEMN, MOBILA SERIE SI LA COMANDA.

Contacts

BACAU, STR. MILCOV NR.3-5, LANGA KAUFLAND
TEL: 0724 24 63 24
Email: office@mobiladeluxonline.ro
Website: www.mobiladeluxonline.ro