Saltea Freshcell 160×200

POCKET SPRING SYSTEM.  Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt  impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului.  Aceasta saltea este flexibila datorita  numarului mai mare de arcuri.

2.050 lei

Saltea Freshcell 1.6m.
Sistem arcuri impachetate -3 zone:
Acest sistem de arcuri cu 3 zone, ofera fermitate personalizata pentru fiecare din cele 3 zone diferite, astfel oferind pozitia ideala pentru fiecare zona (cap, spate, sold, picioare). Datorita diferitelor zone flexibile, aceasta ajuta coloana vertebrala sa stea in pozitie dreapta si celelalte parti ale corpului sa nu fie supuse stresului.
Salteaua, de o duritate medie, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii; Se pot folosi ambele fete ale saltelei care au aceleasi caracterisitici tehnologice pentru a oferi acelasi grad de confort.
HYPER SOFT BURETE: Densitatea inalta a buretelui si arcurile din otel in forma de clepsidra, adugate in partea de sus a folosirii saltelei, ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.
Burete extra moale: Acest burete extra moale, din interiorul topului, ofera avantajul saltelei de a fi mai moale. Capsulele atasate lateral, ajuta la o mai buna circulatie a aerului din interior spre exterior. Lateral, de o parte si de alta a saltelei, sunt atasate cate 2 manere pentru a facilita manipularea produsului.
TESATURA TRICOT: Datorita elasticitatii si transferului de aer mai usor, are avantajul de a elimina mai usor umiditatea si de a pastra o extraigiena. Inaltimea saltelei este de 30 cm (± 1 cm).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea Freshcell 160×200”

TRANSPORT & MONTAJ

Asiguram, la cerere, transport si montaj profesional in toata tara.

SOLICITA OFERTA: 0724246324

Suna si afla reducerile si ofertele speciale la mobila de lux.

NEWSLETTER MOBILA DE LUX

AFLA OFERTE SI REDUCERI DE PRET LA MOBILA DE LUX DIN LEMN, MOBILA SERIE SI LA COMANDA.

Contacts

BACAU, STR. MILCOV NR.3-5, LANGA KAUFLAND
TEL: 0724 24 63 24
Email: office@mobiladeluxonline.ro
Website: www.mobiladeluxonline.ro