Saltea Kapok

Saltea Kapok 1.6m . • POCKET SPRING SYSTEM :Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului. Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a imachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor.

Salteaua, de o duritate medie, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;
Inaltimea saltelei este de 31 cm (± 2 cm).

2.500 lei

Saltea Kapok 1.6m . •Sistem de arcuri impachetate: aceasta saltea este silentioasa si flexibila datorita arcurilor impachetate individual si a miscarii individuale a acestora, favorizand mentinerea curbei naturale a spatelui si alinierea in continuare la nivelul spatelui. Ajuta la diminuarea zgomotului. Pe perioada somnului, nu se simte miscarea celeilalte parti folosite. Toate acestea ajuta la o mai buna calitate a somnului.

Umplutura organic Capoc: extras din copacul capoc (asemanator cu lana) este bun pentru mentinerea caldurii si tine la distanta umiditatea. Datorita protectiei asupra umiditatii, ajuta persoanele care transpira sa reduca acest disconfort.

Salteaua este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;
•Top fix: Acest top fix, deasupra saltelei, cu burete de inalta densitate ajuta la un extraconfort;

HYPER SOFT BURETE: Densitatea inalta a buretelui si arcurile din otel in forma de clepsidra, adugate in partea de sus a folosirii saltelei, ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.

Capsulele atasate lateral ajuta la o mai buna circulatie a aerului din interior spre exterior, la mentinerea aerului proaspat si a indepartarii mirosurilor neplacute;
Lateral, de o parte si de alta a saltelei, sunt atasate cate 2 manere pentru a facilita manipularea produsului.
TESATURA TRICOT: Datorita elasticitatii si transferului de aer mai usor, are avantajul de a elimina mai usor umiditatea si de a pastra o extraigiena.
Inaltimea saltelei este de 31 cm (± 2 cm).

Additional Information

Dimensiuni 200 × 160 × 33 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea Kapok”

TRANSPORT & MONTAJ

Asiguram, la cerere, transport si montaj profesional in toata tara.

SOLICITA OFERTA: 0724246324

Suna si afla reducerile si ofertele speciale la mobila de lux.

NEWSLETTER MOBILA DE LUX

AFLA OFERTE SI REDUCERI DE PRET LA MOBILA DE LUX DIN LEMN, MOBILA SERIE SI LA COMANDA.

Contacts

BACAU, STR. MILCOV NR.3-5, LANGA KAUFLAND
TEL: 0724 24 63 24
Email: office@mobiladeluxonline.ro
Website: www.mobiladeluxonline.ro