Saltea Nirvana

POCKET SPRING SYSTEM: Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului. Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a imachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei, in timpul somnului sunt mai puţin afectaţi de miscarile celuilalt. Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta , ofera un somn confortabil si un corp mai rezistent.

• Salteaua, de o duritate forte, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii

HYPER SOFT BURETE ( o senzatie de atingerea a catifelei ) Va ajuta sa obtineti cu usurinta un extra comfort , adaugate in partea de sus a folosirii saltele ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.

•Salteaua este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;
• DUBLU PACHET SISTEM DE ARCURI : La partea de salteluta sunt folosite arcurile mini pachet , Asigura circulatia aerului intre corp si saltea , Protejeaza echilibrul thermic si reduce transpiratia . Arcurile mini pachet permit presiunea corpului sa fie distribuita uniform pe saltea , contribuind astfel la ameliorarea circulatiei sanguine.

• Inaltimea saltelei 35 cm (± 1 cm)

2.750 lei2.998 lei
Golește

Saltea Nirvana
POCKET SPRING SYSTEM: Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului.

Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a impachetarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei.

Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta , ofera un somn confortabil si un corp mai rezistent.
• Salteaua, de o duritate medie, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii
HYPER SOFT BURETE ( o senzatie de atingerea a catifelei )

•Salteaua este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii.

• DUBLU PACHET SISTEM DE ARCURI : La partea de salteluta sunt folosite arcurile mini pachet .Acestea asigura circulatia aerului intre corp si saltea , Protejeaza echilibrul thermic si reduce transpiratia . Arcurile mini pachet permit presiunea corpului sa fie distribuita uniform pe saltea , contribuind astfel la ameliorarea circulatiei sanguine.
• Inaltimea saltelei 35 cm (± 1 cm)

Additional Information

Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea Nirvana”

TRANSPORT & MONTAJ

Asiguram, la cerere, transport si montaj profesional in toata tara.

SOLICITA OFERTA: 0724246324

Suna si afla reducerile si ofertele speciale la mobila de lux.

NEWSLETTER MOBILA DE LUX

AFLA OFERTE SI REDUCERI DE PRET LA MOBILA DE LUX DIN LEMN, MOBILA SERIE SI LA COMANDA.

Contacts

BACAU, STR. MILCOV NR.3-5, LANGA KAUFLAND
TEL: 0724 24 63 24
Email: office@mobiladeluxonline.ro
Website: www.mobiladeluxonline.ro